Jokela, JuhaMobile Horror

Naisia: 1, miehiä: 3

Mobiilifirma Dacutecin toimitusjohtaja Terhi palaa hermoromahduksen jälkeen töihin täynnä uusia ideoita. Hän haluaa arvioida firman arvot uudelleen ja markkinoida vain sellaisia tuotteita joiden takana hän voi seistä. Gandhi esikuvanaan hän pyrkii tuomaan kännykkäbisnekseen iloa ja lähimmäisenrakkautta. Terhin arvot joutuvat testiin, kun Dacutecin yllä leijuu fuusiouhka, ja uusi menestystuote on kehitettävä kahdessa viikossa. Onko pehmeisiin arvoihin varaa, kun työpaikat ovat pelissä?

Juha Jokelan menestyskomedia pureutuu liike-elämän armottomaan työtahtiin ja kovaan kilpailuun veitsenterävällä huumorilla ja tarkalla dialogilla. Samalla se pohtii laajemminkin elämän arvoja ja sitä kuinka ne loppujen lopuksi pitää saada ilmenemään jokapäiväisessä elämässä vaikka pieninäkin tekoina.

”Mä oon semmonen jätkä joka sanoo itelleen, että `do what you got to do´ ja `shot on target´ ja `scores´ ja mä vielä teen sen. Mut mä en petaile. Mä en ikinä, todellakaan, milloinkaan, petaile. Never.”

Näytelmä on käännetty englanniksi, ranskaksi, saksaksi, unkariksi, ruotsiksi, espanjaksi, kroaatiksi, tseksiksi, viroksi, kreikaksi, italiaksi ja slovakiksi.

 

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy ladataksesi näytelmän