Tietosuojalauseke

Näytelmäkulma - Nordic Drama Corner Oy käsittelee toimintansa edellyttämässä laajuudessa oikeudenhaltijoiden, henkilöstönsä ja palvelujensa käyttäjien henkilötietoja. Kysymys on pääasiallisesti Näytelmäkulmalle luovutetuista yhteystiedoista sekä rojaltien ja palkkioiden ja niihin liittyvien lakisääteisten velvoitteiden noudattamisen edellyttämästä henkilötietojen käsittelystä.

Näytelmäkulman kotisivuston selaamista koskevat tiedot säilytetään ainoastaan anonymisoidussa muodossa niin, että käyttäjä ei ole tunnistettavissa.

Näytelmäkulma ei luovuta henkilötietoja edelleen muutoin kuin kirjanpito- ja maksutoimintojensa toteuttamisessa käyttämilleen palveluntarjoajille ja viranomaisille sekä agentuuritoimintaan liittyvissä sopimussuhteissa tarpeellisella tavalla yksittäistapauksellisesti asianomaisille kolmansille osapuolille.   Viimeksimainittuihin voi yksittäistapauksissa liittyä myös henkilötietojen luovuttamista sopimussuhteen toteuttamiseksi Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kirjautuneen käyttäjän oikeudet ladata näytelmiä näytelmäkirjastosta ovat voimassa yhden vuoden kustakin sisäänkirjautumisesta eteenpäin. Mikäli käyttäjä ei ole tunnuksia käyttänyt ja ne umpeutuvat, on Nordic Drama Cornerilla mahdollisuus saada tunnuksen uudelleen käyttöön korkeintaan vuoden ajan tunnusten vanhentumisesta. Mikäli tunnuksia ei käytetä eikä uusita kahden vuoden aikana, ne umpeutuvat ja käyttäjän tulee anoa uusia käyttäjätunnuksia.

Näytelmäkulman tietosuojavastaava on Anna Nigumann (anna.nigumann[at]dramacorner.fi). Häneen voit olla yhteydessä, jos haluat käyttää rekisteröidyn lakisääteisiä oikeuksia.