Haemme työntekijää näytelmäagentuuriin

28.06.2024

Etsimme teatterimaailman tuntijaa ja taloushallinnon osaajaa pieneen mutta aktiivisesti kentällä toimivaan asiantuntijajoukkoomme: haussa on sopimus- ja talouskoordinaattori Nordic Drama Corner -näytelmäagentuuriin.

Sopimus- ja talouskoordinaattorin työ alkaa joulukuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus (opintovapaasijaisuus) kestää vuoden 2025 loppuun. Työ on kokopäivätyö.

Agentuurityö on monista samanaikaisista meneillään olevista asioista koostuvaa tekijänoikeusasioiden hallinnointia, johon ei valmenna mikään tietty koulutus, mutta teatterin ja draaman tutkimuksen ja dramaturgian opinnoista, taidehallinnon kokemuksesta ja näytelmäkirjallisuuden tuntemuksesta on työssä etua. Sopimus- ja talouskoordinaattorin tehtävässä on iloa tarkasta numerosilmästä ja yltiöpäisestä huolellisuudesta, Excelin ja kirjanpito-ohjelmien tuntemuksesta ja matemaattisesta ajattelusta. Näytelmäagentuurissa työ on näytelmätekstien ja niiden esitysoikeuksien välittämistä, neuvottelua ja asiakaspalvelua, jossa pääasiallisina työvälineinä ovat puhelin, sähköposti ja ihmisten tapaaminen. 

Työ on lähityötä; toimistomme sijaitsee Punavuoressa, Helsingissä. Työssä vaadittava kielitaito on suomi, ruotsi ja englanti, mutta kaikkea muutakin kieliosaamista pääsee näytelmänvälitystyössä hyödyntämään.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoiveen kanssa voi lähettää 1.9.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hinriikka.lindqvist@dramacorner.fi.

Lisätietoja: Hinriikka Lindqvist, toimitusjohtaja, hinriikka.lindqvist@dramacorner.fi, p. 0405706570