Salo, ElisaRäjähdysvaara

Naisia: 2, miehiä: 3

Elenalla ei pitäisi olla mitään syytä voida pahoin. Huono olo ei vain aina kysele syiden perään, varsinkaan jos olet yksinäinen, ulkonäöstäsi arka teini. Juokseminen ja oksentaminenkaan eivät varsinaisesti auta. Sitten Elena eksyy Puutarhaan, nettisivustolle jossa voi olla juuri sitä mitä haluaa – vaikka identiteetti olisikin kaverilta varastettu. Puutarhasta löytyy myös salaperäinen Dark Flow, ainoa joka tuntuu ymmärtävän, mitä Elena käy läpi. Mutta hänelläkin on todellinen elämä ja omat vaikeutensa, yllättävänkin lähellä. Jossain vaiheessa molempien on pakko lähteä kyberavaruuden suojista ja kohdata vastukset omana itsenään.

Elämänmakuinen ja rento nuortennäytelmä näyttää teini-ikäisten maailman ilman kaunistelua tai synkistelyä. Se liikkuu luontevasti kivun ja ilon välillä, ja löytää ahdistuksenkin keskeltä kauneutta ja huumoria. Napakka dialogi ja kekseliäs, aidon teatterillinen nettimaailman kuvittaminen tarjoavat mahdollisuuden vangitsevaan esitykseen, joka tarjoaa pohdittavaa niin nuorille kuin aikuisillekin. Nuortennäytelmä.

Ahaa Teatterin kantaesitys oli suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille, "mutta näytelmän vastustamaton imu tekee siitä elämyksen myös nuorten vanhemmille ... esitys on täysi napakymppi."
(Lauri Meri, HS)

Näytelmä on käännetty englanniksi, saksaksi ja espanjaksi.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy ladataksesi näytelmän