Näytelmät > Toisten käsissä

Toisten käsissä
(Other Hands)

Wade, Laura

Kirjoitusvuosi: 2006
Käännös: Kainulainen, Tommi

Naisia: 2, miehiä: 2

Hayley on menestyvä yrityssaneeraaja. Hänen kumppaninsa Steve korjaa tietokoneita kotikäynneillä. Lydian tietokone on rikki, hän on "töiden välissä" ja yksinäinen. Greg koettaa sulattaa sydämensä ympärille kertynyttä ikijäätä ja varjella johtamaansa yritystä konsultoinnilta, jota Hayley on organisoimassa.

Kun Hayley ja Steve ajautuvat suhteessaan kriisiin, herää kysymys kannattaako jo kerran rikkoutunutta alkaa korjaamaan vai hankkiako samantien uusi. Löytääkö pariskunta itsensä toisista käsistä? Ja kuinka nopeasti jostakusta täysin tuntemattomasta voi tulla tärkeä? Ja entä jos he sitten taas yhtäkkiä katoavat?

Laura Waden vuonna 2006 kirjoittama Toisten käsissä on brittiläistä, näyttelijäkeskeistä nykydraamaa parhaimmillaan. Se on tarina urbaanistä yksinäisyydestä, rakkaudesta ja rakkaudettomuudesta ja kykenemättömyydestä tarttua ongelmiin.

"Näytelmä suuntaa kriittisen katseen aikaamme, jonka vallitsevia arvoja ovat tehokkuus, oman edun tavoittelu ja voiton maksimointi.

Tyyliltään realistinen draama keskittyy intensiivisesti neljän ihmisen välisiin suhteisiin ja on tarinatasolla helposti vastaanotettava."

Annina Karhu, Turun Sanomat