Noronen, Paula – Heinämäki, TeroSupermarsu

Kirjoitusvuosi: 2020
Roolit yhteensä: 3

Emilia, Simo ja Rasva-Antero ovat valmistaneet erikoisessa koulussaan oppitunnin mittaisen, vauhdikkaan ja värikkään esityksen nimeltä Supermarsu. Se on omakohtainen tarina nuoresta Emiliasta, joka saa supervoimia, kun marsu puree häntä. Ja millaisiin outoihin ja unenomaisiin seikkailuihin hän ja kaverinsa sen seurauksena joutuvatkaan!

Emilia, Simo ja Rasva-Antero eivät ole aina olleet ystäviä, varsinkin kun Rasva-Antero on oikea kiusanhenki. Tämä ehdottomasti tositapahtumiin pohjautuva esitys kertoo miten ystävyys voi kuitenkin syntyä. Joskus pienet teot toisen hyväksi saavat aikaan supersankarillisia mittasuhteita. Apua tarvitsee myös näytelmän aikuiset, erityisesti Emilian vanhainkodissa työskentelevä äiti, mutta myös opettaja Seija, jonka työuupumus saa hänet laulamaan ti-ti-tyytä!

Lisäksi näytelmä vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Kuinka monta täitä tarvitaan täitalon rakentamiseen? Mikä on kätevin tapa matkustaa Intiaan? Entä mitä uudet terveyskengät saavat äidissä aikaan?

Esityksessä nähdään useita oivallisia hahmoja kun Emilia, Simo ja Rasva-Antero näyttelevät myös kaikki aikuisten roolit, usein hieman pipo vinossa.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy ladataksesi näytelmän