Tyhtilä, Veera60 - Pieni tragedia stand-up -koomikosta

Kirjoitusvuosi: 2016
Naisia: 1, miehiä: 2

Koko tämä ajatus, että mä olisin jotenkin loppusuoralla tai elämänkaaren laskevalla laidalla. Se on naiivi. Kun vasta äsken aloin elää. Ja aion jatkaa vielä sata vuotta. Jotenkin seesteinen ja rauhoittunut? Vain nutipää voi ymmärtää elämää noin väärin.

Tässä vaiheessa elämäähän on itsevarmuus huipussaan. Vavahtamaton kerrassaan. Elämä on meidät jo opettanu. Ku mä olin nuori meille sanottiin, että pitää pyrkiä olemaan sinut itsensä kanssa. Ei se riitä enää. Pitää olla minut. Vain itseään varten. Kokonainen virheittensä kanssa. Itse. Minä. Oman elämänsä taideteos. Niin miten helvetissä mä olen näin hiton hauras nyt?

Stand up -koomikko Tuuti seisoo viimeisen mahdollisuuden partaalla. Ura on pahassa laskusuhdanteessa, mies Tarmo elelee omissa maailmoissaan ja työnantaja Henri haluaisi palkata komediaklubilleen nuoremman esiintyjän.

Pienestä tragediasta kuoriutuu esiin suomalaisittain harvinaislaatuinen, sinisävyinen komedia elämän syrjästä, parrasvaloista ja naurujen kalliista lunnaista. Onko mitään pahempaa kuin unohdetuksi tuleminen?

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy ladataksesi näytelmän