Lomakkeet

Tekstitilaus

Tekstit tilataan täyttämällä tältä sivulta avautuva tekstitilauslomake ja lähettämällä se Näytelmäkulmaan. Osa kokoelmissamme olevista teksteistä on ladattavissa kotisivultamme. Latauspalvelu on tekijänoikeudellisista syistä rajattu vain ammattiteattereissa työskenteleville ja edellyttää rekisteröitymistä. Tekstitilaukset-lomakkeen kautta voit tilata näytelmiä luettavaksi ensisijaisesti esitystarkoitukseen.

Esityslupapyyntö

Tämä lomake on tarkoitettu harrastajaryhmille ja ennen sen täyttämistä kannattaa tutustua Ohjeita harrastajille –sivuun. Esityslupapyyntö on esittävää ryhmää sitova toimenpide, joka käynnistää Näytelmäkulmassa luvan hankkimisen oikeudenhaltijoilta. Lomake on syytä täyttää mahdollisimman tarkasti. Huomaathan, että kaikkiin näytelmiin ei ole saatavilla harrastajaoikeuksia. 

Tuotantosuunnitelma

Lomake on tarkoitettu ammattiteattereille ja ammatillisille ryhmille. Tarvitsemme lomakkeen sisältämät tiedot voidaksemme ryhtyä neuvottelemaan ulkomaisen sopimuskumppanin kanssa ja/tai määritelläksemme esityssopimuksen ehdot.